Breng in een kleine kookpot water aan de kook. Leg er met een lepel voorzichtig de eieren in (laat 1 ei over). Kook in 10 min. gaar.
Kluts het overgebleven ei los in een diep bord. Vul een ander diep bord met bloem en een derde met paneermeel. Snij de kipfilet in repen, kruid met peper en zout en wentel ze een voor een eerst door de bloem, dan door het ei en vervolgens door het paneermeel. Werk zo alle kip op. Verwarm een klontje boter in een pan op middelhoog vuur en bak de kip in 10 min. knapperig en goudbruin.
Snij de sla in repen. Snij de kerstomaatjes doormidden. Giet het water van de eieren af en spoel onder koud stromend water. Pel de eieren en snij ze in partjes. Verdeel de sla over de borden. Beleg met de eipartjes, kerstomaatjes, kippenstukjes en croutons en werk af met Caesarsaus en Parmezaanse kaas.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
691 KJ
Vetten
8.8
Fats acid satured
3.4
koolhydraten
9.1
waarvan suikers
1.1
Eiwitten
12
salt
0.54
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.