Breng het water aan de kook en los er de bouillon en misopasta in op. Breng in een andere kookpot water aan de kook en leg er voorzichtig de eieren in met een lepel. Kook in ongeveer 7 min. halfgaar. Plet de knoflook tot moes en hak de lente-ui fijn.
Verwarm een geutje arachideolie in een grote kookpot en stoof de knoflook, de srirachasaus en sesamolie 1 min. aan. Voeg de wokgroenten toe en roerbak 2 à 3 min. Blus met de bouillon en laat 10 min. zachtjes pruttelen. Breng op smaak met de sojasaus.
Kook de noedels beetgaar volgens de instructies op de verpakking. Pel de eieren en snij voorzichtig doormidden. Verdeel de noedels over kommen, schep er de soep overheen en werk af met een eitje, sojascheuten en lente-ui.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
255 KJ
Vetten
1.9
Fats acid satured
0.5
koolhydraten
8.0
waarvan suikers
1.7
Eiwitten
2.6
salt
1.1
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.