Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de aardappelen, snij in stukken en kook ze gaar in gezouten water.
Snij de kerstomaatjes doormidden en de olijven in ringetjes. Leg courgetteblokjes in het midden van elk vel bakpapier. Daarop komt een stuk vis. Verdeel er de kerstomaatjes, kappertjes en zwarte olijven over. Besprenkel met witte wijn en olijfolie. Kruid met peper en zout. Vouw het bakpapier over elkaar en draai de zijkanten stevig dicht. Bind eventueel vast met wat keukentouw of hou bijeen met een tandenstoker. Schuif de papillotten 15 min. in de hete oven.
Hak de peterselie fijn. Giet de aardappelen af en meng met een klontje boter en de peterselie. Serveer de aardappelen bij de vispapillot.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
401 KJ
Vetten
4.8
Fats acid satured
1.0
koolhydraten
6.5
waarvan suikers
1.2
Eiwitten
5.9
salt
0.96
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.