Verwarm de oven voor op 220°C. Snij de paprika in reepjes. Snij de aubergine en courgette in blokjes. Doe de paprika, aubergine, courgette en kerstomaatjes in een bakblik. Giet er een flinke scheut olijfolie bij en kruid met peper en zout. Hussel goed door elkaar. Zet het bakblik 20 min. in de hete oven.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in gezouten water.
Halveer de olijven en meng ze met de kappertjes onder de pasta. Doe de gegrilde groenten bij de pasta. Scheur de basilicum, snipper de munt en doe de kruiden bij de pasta. Breng het gerecht op smaak met een scheutje olijfolie, peper en zout. Garneer met de parmezaanschilfers.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
528 KJ
Vetten
4.8
Fats acid satured
1.00
koolhydraten
15.00
waarvan suikers
3.0
Eiwitten
4.3
salt
0.32
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.