Maak onderaan een kruisvormige inkeping in de tomaten. Dompel ze 10 sec. onder in kokend water. Koel ze nadien meteen af in ijskoud water. Pel de tomaten en snij ze in 8. Pel en snipper de look. Giet de olijfolie in een diepe pan en fruit de look. Voeg de gehaktballetjes en de tomaten toe, breng op smaak met zout en paprika. Laat 10 min. al roerend sudderen op een matig vuur.
Spoel de kappertjes onder koud water. Voeg ze toe aan de saus, samen met de aangeduide hoeveelheid water. Dek af en laat nog 10 min. sudderen.
Kook de pasta in gezouten water. Laat uitlekken en giet meteen bij de saus. Laat nog 3 min. al roerend pruttelen op een hoog vuur. Snipper de peterselieblaadjes. Dien de spaghetti op en bestrooi met de gesnipperde peterselie en parmezaan.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
685 KJ
Vetten
8.5
Fats acid satured
2.9
koolhydraten
13.0
waarvan suikers
1.2
Eiwitten
7.9
salt
0.7
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.