Snij de rode bieten in kleine blokjes. Rits de blaadjes tijm van de takjes. Snij de bosuitjes in ringetjes. Bak de kalkoenblokjes in wat olijfolie gaar in een pan op een zacht vuurtje. Kruid met de kippenkruiden.
Stoof de wortel en aardappelblokjes beetgaar in wat olijfolie in een wokpan op een zacht vuurtje. Roer regelmatig. Doe er na een vijftal minuten ook de blokjes biet bij. Zet het vuur iets hoger. Kruid de groenten met peper, zout en tijm. Roerbak tot de groenten beetgaar zijn. Voeg er dan de gebakken kalkoenblokjes en bosuitjes bij.
Verbrokkel er de schapenkaas over. Werk de wok af met de pijnboompitjes.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
535 KJ
Energie
128 kcal
Vetten
7..5
Fats acid satured
1.8
koolhydraten
7.3
waarvan suikers
2.6
Eiwitten
7.2
salt
0.3
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.