Frisse groentebowl met kabeljauw, limonaise en homemade tacochips | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Frisse groentebowl met kabeljauw, limonaise en homemade tacochips

Frisse groentebowl met kabeljauw, limonaise en homemade tacochips

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Scheur de korianderblaadjes fijn, maar hou enkele blaadjes apart voor de afwerking. Hak de rode ui fijn. Snij de avocado in blokjes. Halveer de tomaten. Spoel de bonen en de maïs onder koud stromend water. Snij elke wrap in 4 driehoekjes en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Sprenkel er olijfolie over en kruid met paprikapoeder. Schuif 15 min. in de oven.

  2. Meng de ui met de avocado, kerstomaten, kidneybonen en de maïs. Breng op smaak met olijfolie, peper, zout en koriander. Snij de kabeljauw in reepjes, kruid met peper en haal ze door wat bloem. Bak de vis krokant in boter.

  3. Meng de mayonaise met de zeste en sap van de limoen. Serveer de salade in een bowl en schep er de vis bij. Stop er aan de zijkant enkele zelfgebakken tortillachips bij. Werk af met een toefje limonaise en een blaadje koriander.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 683 KJ
Energie 163 kcal
Vetten 10.0
Fats acid satured 1.8
koolhydraten 9.2
waarvan suikers 2.1
Eiwitten 7.1
salt 0.28

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • koriander 6 g
  • rode ui 0.5 st
  • avocado 1 st
  • kerstomaten 150 g
  • kidneybonen 100 g
  • maïs 140 g
  • wraps 1 st
  • kabeljauw 200 g
  • limoensap 2 tl

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • paprikapoeder
  • bloem
  • boter
  • mayonaise 2 el
  • peper
  • zout
  • bakpapier
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • koriander 6 g
  • rode ui 0.5 st
  • avocado 1 st
  • kerstomaten 150 g
  • kidneybonen 100 g
  • maïs 140 g
  • wraps 1 st
  • kabeljauw 200 g
  • limoensap 2 tl

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • paprikapoeder
  • bloem
  • boter
  • mayonaise 2 el
  • peper
  • zout
  • bakpapier