Verwarm de oven voor op 180°C. Scheur de korianderblaadjes fijn, maar hou enkele blaadjes apart voor de afwerking. Hak de rode ui fijn. Snij de avocado in blokjes. Halveer de tomaten. Spoel de bonen en de maïs onder koud stromend water. Snij elke wrap in 4 driehoekjes en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Sprenkel er olijfolie over en kruid met paprikapoeder. Schuif 15 min. in de oven.
Meng de ui met de avocado, kerstomaten, kidneybonen en de maïs. Breng op smaak met olijfolie, peper, zout en koriander. Snij de kabeljauw in reepjes, kruid met peper en haal ze door wat bloem. Bak de vis krokant in boter.
Meng de mayonaise met de zeste en sap van de limoen. Serveer de salade in een bowl en schep er de vis bij. Stop er aan de zijkant enkele zelfgebakken tortillachips bij. Werk af met een toefje limonaise en een blaadje koriander.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
683 KJ
Energie
163 kcal
Vetten
10.0
Fats acid satured
1.8
koolhydraten
9.2
waarvan suikers
2.1
Eiwitten
7.1
salt
0.28
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.