Halveer de venkel en verwijder de harde kern. Snij met een mandoline of scherp mes in dunne plakjes. Snij de komkommer in plakjes. Stoom de krieltjes gaar in de microgolfoven, in hun verpakking.
Snij de pompelmoes à vif: haal het vruchtvlees uit de vliesjes en doe dit boven een kom om het sap op te vangen. Meng het pompelmoessap met wat olijfolie, witte wijnazijn en de honing. Breng de dressing op smaak met peper en zout.
Bak de aspergeburgers in wat olijfolie op een zacht vuurtje. Meng de lauwe krieltjes met de venkel, de komkommer en de pompelmoespartjes. Verkruimel er de roquefort over en garneer rijkelijk met verse munt. Breng op smaak met de dressing. Serveer de venkelsalade met de aspergeburger. Ga er nog met de pepermolen over.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
331 KJ
Vetten
2.9
Fats acid satured
1.0
koolhydraten
10.0
waarvan suikers
4.5
Eiwitten
2.7
salt
0.3
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.