Bak het lookbrood af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de tomaten fijn. Snipper de sjalot. Verwijder de zaadlijsten uit het pepertje en hak fijn. Hak de kruiden fijn.
Bak het lookbrood af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de tomaten fijn. Snipper de sjalot. Verwijder de zaadlijsten uit het pepertje en hak fijn. Hak de kruiden fijn.
Giet de pasta bij de tomaten en meng alles goed. Laat even meegaren. Voeg er de groene kruiden en een extra scheut olijfolie aan toe en roer nog een laatste keer alles door elkaar. Serveer de pasta met het lookbrood en zet de Parmezaanse kaas op tafel.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
720 KJ
Vetten
5.3
Fats acid satured
1.2
koolhydraten
25.0
waarvan suikers
2.4
Eiwitten
5.5
salt
0.4
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.