Hak de peterselie fijn. Snij de tomaten in plakjes. Schik de rauwkost op een bord, leg er de plakjes tomaat op en kruid met peper en zout. Verdeel er de tuinkers over.
Maak de aioli: pers de knoflook en rasp de citroen. Meng de mayonaise met de olijfolie, de mosterd, de knoflook, de citroenrasp en het sap van een 1/2 citroen. Breng op smaak met peper en zout. Zet de aioli en de rauwkost koel weg.
Bak de aardappelschijfjes gaar in boter op een zacht vuurtje. Snij de biefstuk in reepjes. Bak de biefstukreepjes 2 min in boter in een antikleefpan. Doe er de garnalen bij en warm nog 1 min. mee. Kruid stevig met peper, zout en paprikapoeder. Roer er de aardappeltjes onder en schep op de borden. Bestrooi met de peterselie en serveer er de rauwkost en de aioli bij.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
470 KJ
Vetten
7.0
Fats acid satured
1.4
koolhydraten
6.1
waarvan suikers
0.9
Eiwitten
5.8
salt
0.38
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.