Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de feta in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie. Kruid met peper en zout en schuif 20 min. in de hete oven. Leg de wortelblokjes op een met bakpapier beklede ovenplaat en besprenkel met olijfolie, kaneelpoeder, komijnpoeder, peper en zout. Meng goed dooreen en schuif 20 min. in de hete oven.
Maak de couscous volgens de instructies op de verpakking. Schil de appelsien en snij de partjes tussen de velletjes (à vif). Hak de kruiden fijn.
Maak de couscous met een vork los en meng er een klontje boter doorheen. Breng op smaak met peper en zout. Haal de wortelblokjes uit de oven en meng met de rozijnen, appelsienpartjes, zadenmix en verse kruiden. Serveer met de couscous en de gebakken feta.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
861 KJ
Vetten
10.0
Fats acid satured
4.5
koolhydraten
21.0
waarvan suikers
8.1
Eiwitten
6.6
salt
0.4
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.