Verwarm de oven voor op 180°C. Versnipper de ui en plet de knoflook tot moes. Verwarm een scheutje olie in een pan of wok en roerbak de ui en knoflook 1 min. Voeg de zoete aardappelblokjes en de champignons toe en gaar 3 min. verder. Voeg vervolgens de spinazie toe en roerbak nog 1 min. verder. Kruid met peper en zout. Klop intussen met een heel klein scheutje water de eieren los. Hak de dille fijn.
Giet de gekruide aardappelpartjes en de groenten met de zoete aardappelen in een grote, met olie ingevette, ovenschaal en giet de eieren erbij. Meng goed dooreen, kruid met peper en zout, en werk af met dille en gemalen kaas. Schuif in de hete oven en bak in 20 min. gaar.
Maak ondertussen de sla aan met olijfolie, een geutje witte wijnazijn, peper en zout. Serveer de salade met de groentefrittata.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
517 KJ
Energie
124 kcal
Vetten
8.4 g
Fats acid satured
3.1 g
Koolhydraten
6.0 g
waarvan suikers
1.1 g
Eiwitten
5.5 g
salt
0.46 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.