Pastasalade met verse kruiden, knapperige pancetta en gebakken meloen | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Pastasalade met verse kruiden, knapperige pancetta en gebakken meloen

Pastasalade met verse kruiden, knapperige pancetta en gebakken meloen

Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 100°C. Bedek een bakplaat met bakpapier en schik de sneetjes pancetta erop. Zet ongeveer 10 min in de oven tot het vlees knapperig is geworden. Hou apart.

  2. Kook de pasta in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Hak de munt, peterselie en bieslook fijn. Breng de pasta op smaak met de olijfolie, de balsamicoazijn en de gehakte kruiden. Snij de kerstomaten doormidden en meng onder de pasta met de verkruimelde sneetjes pancetta. Kruid bij indien nodig en meng.

  3. Snij de meloen in plakken, verwijder de schil en de pitten. Verhit een grillpan. Smeer de meloenplakken in met olijfolie en bak ze. Rooster de pompoenpitten in een droge pan. Serveer de pastasalade met de gebakken meloen en bestrooi met pompoenpitten.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 752 KJ
Energie 179 kcal
Vetten 6.3 g
Fats acid satured 1.4 g
koolhydraten 24 g
waarvan suikers 6.2 g
Eiwitten 6.1 g
salt 0.31 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • pancetta 0.5
  • pipe regate 200 g
  • munt 2
  • peterselie 2
  • bieslook 5
  • kerstomaten 200 g
  • meloen 0.5
  • pompoenpitten 25 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie (pasta) 2 el
  • balsamicoazijn 1 el
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • bakpapier
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • pancetta 0.5
  • pipe regate 200 g
  • munt 2
  • peterselie 2
  • bieslook 5
  • kerstomaten 200 g
  • meloen 0.5
  • pompoenpitten 25 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie (pasta) 2 el
  • balsamicoazijn 1 el
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • bakpapier