Verwarm de oven voor op 100°C. Bedek een bakplaat met bakpapier en schik de sneetjes pancetta erop. Zet ongeveer 10 min in de oven tot het vlees knapperig is geworden. Hou apart.
Kook de pasta in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Hak de munt, peterselie en bieslook fijn. Breng de pasta op smaak met de olijfolie, de balsamicoazijn en de gehakte kruiden. Snij de kerstomaten doormidden en meng onder de pasta met de verkruimelde sneetjes pancetta. Kruid bij indien nodig en meng.
Snij de meloen in plakken, verwijder de schil en de pitten. Verhit een grillpan. Smeer de meloenplakken in met olijfolie en bak ze. Rooster de pompoenpitten in een droge pan. Serveer de pastasalade met de gebakken meloen en bestrooi met pompoenpitten.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
752 KJ
Energie
179 kcal
Vetten
6.3 g
Fats acid satured
1.4 g
koolhydraten
24 g
waarvan suikers
6.2 g
Eiwitten
6.1 g
salt
0.31 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.