Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de krieltjes doormidden, bestrooi met de 1/2 van de rozemarijnblaadjes en breng op smaak met olie, peper en zout. Schuif 25 min. in de hete oven. Verdeel de broccoli en bloemkool over een met bakpapier beklede ovenplaat, breng op smaak met olie, peper en zout en rooster in 20 min. gaar.
Verwarm een grillpan op een hoog vuur. Wrijf het vlees in met olijfolie en duw de rozemarijnblaadjes in het vlees. Gril de dunne lende 3 min. voor een saignant cuisson. Haal het vlees uit de pan en laat 5 min. rusten onder aluminiumfolie.
Laat de boter in een sauspannetje op een middelhoog vuur kleuren tot je nootjes ruikt (beurre noisette). Haal van het vuur, meng er de amandelen en het citroensap door en kruid met peper en zout. Giet over de groenten en werk af met kaas. Snij het vlees in plakjes en kruid met peper en zout. Serveer met de groenten en de krieltjes.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 612 KJ |
Energie | 146 kcal |
Vetten | 8.6 g |
Fats acid satured | 3.2 g |
koolhydraten | 6.9 g |
waarvan suikers | 1.1 g |
Eiwitten | 9.0 g |
salt | 0.14 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.