Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking in gezouten water gaar. Snij de kippenborstfilet in reepjes en de lente-ui in ringen. Plet de knoflook tot moes. Maak de boontjes schoon en snij ze in stukjes van 1 cm.
Verwarm wat arachideolie in een wok op een hoog vuur en roerbak de lente-ui en de knoflook 2 min. Voeg de kippenreepjes en cashewnoten toe en roerbak 5 min. verder. Haal uit de pan en hou warm.
Verwarm opnieuw een geutje olie in de wok en roerbak de bonen in ongeveer 3-4 min. gaar. Giet de kip opnieuw in de wok en blus met de sojasaus en sesamolie. Voeg de suiker toe. Roerbak nog 2-3 min. verder. Serveer met de rijst.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
581 KJ
Energie
138 kcal
Vetten
4.0 g
Fats acid satured
0.6 g
Koolhydraten
15 g
waarvan suikers
2.2 g
Eiwitten
10 g
salt
0.5 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.