Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking in gezouten water.
Plet de knoflook tot moes en snij de tomaatjes doormidden. Ontzaad het Spaans pepertje als je het liever niet té pikant hebt en snipper fijn. Hak de peterselie fijn en snij de vis in stukken.
Verwarm wat olijfolie in een antikleefpan op een middelhoog vuur en stoof de knoflook en het pepertje 1 min. aan. Voeg de zeekraal toe en bak 2 min. mee alvorens de vis en de tomaatjes toe te voegen. Blus na 2 min. met witte wijn en laat 5 min. pruttelen op een zacht vuur. Kruid met peper en zout en besprenkel met de peterselie. Meng onder de penne en dien onmiddellijk op.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
661 KJ
Energie
157 kcal
Vetten
1.8 g
Fats acid satured
0.4 g
Koolhydraten
20 g
waarvan suikers
1.8 g
Eiwitten
10 g
salt
2.1 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.