Verwarm de oven voor op 200°C. Klop het ei los. Ontrol het bladerdeeg op je werkblad en bestrijk met het ei. Bestrooi met Parmezaanse kaas, oregano en peper. Snij het bladerdeeg in 8 gelijke repen en draai de uiteinden enkele keren rond zodat je een 'twist' krijgt. Leg de twists op een met bakpapier beklede ovenplaat en bak in 15 min. goudbruin en knapperig.
Schil de komkommer, snij in de lengte doormidden en verwijder de zaadjes. Snij in stukken. Snij de tomaten en paprika ook in stukken. Pel en snipper de ui fijn. Plet de knoflook tot moes.
Mix alle groenten, knoflook en cayennepeper, naar uw smaak, met een scheutje witte wijnazijn. Leng eventueel aan met een beetje water indien je de soep liever wat lopender hebt. Proef en kruid naar smaak met peper en zout. Serveer met de kaasstengels.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
379 KJ
Energie
91 kcal
Vetten
4.9 g
Fats acid satured
2.5 g
Koolhydraten
8.3 g
waarvan suikers
1.7 g
Eiwitten
2.7 g
salt
0.33 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.