Gazpacho met homemade kaasstengels | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Gazpacho met homemade kaasstengels

Gazpacho met homemade kaasstengels

Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Klop het ei los. Ontrol het bladerdeeg op je werkblad en bestrijk met het ei. Bestrooi met Parmezaanse kaas, oregano en peper. Snij het bladerdeeg in 8 gelijke repen en draai de uiteinden enkele keren rond zodat je een 'twist' krijgt. Leg de twists op een met bakpapier beklede ovenplaat en bak in 15 min. goudbruin en knapperig.
  2. Schil de komkommer, snij in de lengte doormidden en verwijder de zaadjes. Snij in stukken. Snij de tomaten en paprika ook in stukken. Pel en snipper de ui fijn. Plet de knoflook tot moes.
  3. Mix alle groenten, knoflook en cayennepeper, naar uw smaak, met een scheutje witte wijnazijn. Leng eventueel aan met een beetje water indien je de soep liever wat lopender hebt. Proef en kruid naar smaak met peper en zout. Serveer met de kaasstengels.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 379 KJ
Energie 91 kcal
Vetten 4.9 g
Fats acid satured 2.5 g
Koolhydraten 8.3 g
waarvan suikers 1.7 g
Eiwitten 2.7 g
salt 0.33 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • ei 1
  • rol(len) bladerdeeg 1
  • Parmezaanse kaas 25 g
  • gedroogde oregano 1 el
  • komkommer(s) 1
  • tomaten 3
  • rode paprika 0.5
  • rode ui 0.5
  • teentje(s) knoflook 1
  • cayennepeper

Niet inbegrepen in de box

  • water
  • witte wijnazijn
  • peper
  • zout
  • bakpapier
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • ei 1
  • rol(len) bladerdeeg 1
  • Parmezaanse kaas 25 g
  • gedroogde oregano 1 el
  • komkommer(s) 1
  • tomaten 3
  • rode paprika 0.5
  • rode ui 0.5
  • teentje(s) knoflook 1
  • cayennepeper

Niet inbegrepen in de box

  • water
  • witte wijnazijn
  • peper
  • zout
  • bakpapier