Verwarm de oven voor op 180°C en bak de focaccia volgens de instructies op de verpakking. Schuif de hazelnoten ongeveer 10- 15 min. mee in de hete oven. Open de verpakking van de ham en leg opzij.
Ontpit, schil de meloen en snij in stukken. Snij de kerstomaatjes doormidden. Snij de burrata open zodat het smeuïge binnenste tevoorschijn komt en besprenkel met olijfolie, de citroenzeste, peper en zout. Haal de noten uit de oven, laat afkoelen en wrijf ze tussen je handen zodat het velletje loskomt. Hak de noten grof en strooi over de burrata.
Plet de knoflook tot moes en pers het sap van de citroen. Meng de honing met de knoflook, mosterd, citroensap en een flinke geut olijfolie. Breng op smaak met peper en zout. Schik de rucola, de meloen, kerstomaatjes en de sneetjes parmaham op een grote schaal en besprenkel met de vinaigrette. Serveer met de burrata en de focaccia.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
867 KJ
Energie
208 kcal
Vetten
11 g
Fats acid satured
2.5 g
Koolhydraten
18 g
waarvan suikers
5.1 g
Eiwitten
8.5 g
salt
1.1 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.