Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Kook de pasta in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen.
Pel de garnaalstaarten. Verhit een scheutje olijfolie in een braadpan met antiaanbaklaag. Bak de garnaalstaarten 1 min per kant. Hak de pecannoten fijn. Snij de radijzen in dunne schijfjes. Leg een paar blaadjes basilicum opzij voor de afwerking en hak de rest fijn.
Meng de pasta met de garnaalstaarten, de radijzen, de pecannoten, het basilicum en de Caesarsaus. Werk af met enkele basilicumblaadjes en serveer.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 992 KJ |
Energie | 235 kcal |
Vetten | 8.4 g |
Fats acid satured | 1.0 g |
koolhydraten | 24 g |
waarvan suikers | 1.7 g |
Eiwitten | 15 g |
salt | 1.1 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.