Pastasalade met garnalen, radijzen, pecannoten en Caesar-saus | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Pastasalade met garnalen, radijzen, pecannoten en Caesar-saus

Pastasalade met garnalen, radijzen, pecannoten en Caesar-saus

Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Kook de pasta in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen.

  2. Pel de garnaalstaarten. Verhit een scheutje olijfolie in een braadpan met antiaanbaklaag. Bak de garnaalstaarten 1 min per kant. Hak de pecannoten fijn. Snij de radijzen in dunne schijfjes. Leg een paar blaadjes basilicum opzij voor de afwerking en hak de rest fijn.

  3. Meng de pasta met de garnaalstaarten, de radijzen, de pecannoten, het basilicum en de Caesarsaus. Werk af met enkele basilicumblaadjes en serveer.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 992 KJ
Energie 235 kcal
Vetten 8.4 g
Fats acid satured 1.0 g
koolhydraten 24 g
waarvan suikers 1.7 g
Eiwitten 15 g
salt 1.1 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Pipe rigate 200 g
  • Garnaalstaarten 300 g
  • Pecannoten 40 g
  • Radijzen 1 bosje
  • Basilicum 2
  • Caesarsaus 50 ml

Niet inbegrepen in de box

  • Olijfolie
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Pipe rigate 200 g
  • Garnaalstaarten 300 g
  • Pecannoten 40 g
  • Radijzen 1 bosje
  • Basilicum 2
  • Caesarsaus 50 ml

Niet inbegrepen in de box

  • Olijfolie