Polenta met groenten uit de oven en rucolasalade met gemarineerde radijs
Polenta met groenten uit de oven en rucolasalade met gemarineerde radijs
Voorbereiding5 min.
Kook25 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding5 min.
Kook25 min.
Moelijkheid
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C. Breng het water aan de kook en los er de bouillon in op. Bereid de polenta volgens de instructies op de verpakking met de bouillon. Meng er een klontje boter door en kruid met peper. Vet een ovenschaal in met wat olijfolie en giet de warme polenta in de schaal.
Besprenkel de groentespaghetti en gesneden champignons met olijfolie. Kruid met peper en zout en meng goed dooreen. Schik de groente over de polenta en bestrooi met de cheddar. Schuif 15 min. in de hete oven.
Verwarm de witte wijnazijn met de suiker tot de suiker opgelost is en giet over de radijsplakjes. Laat even marineren. Rooster de amandelschilfers in een droge pan op een laag vuur. Laat de radijzen uitlekken. Bestrooi de rucola en radijsjes met de geschaafde amandelen en besprenkel met olijfolie. Kruid met peper en zout en serveer met de polentaschotel.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
399 KJ
Energie
95 kcal
Vetten
4.8 g
Fats acid satured
0.8 g
Koolhydraten
9.8 g
waarvan suikers
3.2 g
Eiwitten
2.4 g
salt
0.48 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.