Veggie pad thai | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Veggie pad thai

Veggie pad thai

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid
  1. Snij de ui in halve ringen. Hak de pindanoten grof. Kook de noodles beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel onder koud water. Zet aan de kant.
  2. Doe het water, suiker, chilipoeder, sojasaus en het bouillonblokje in een sauspannetje en zet op een zacht vuurtje. Roer tot de suiker is opgelost. Verhit intussen wat arachideolie in een wok of pan op hoog vuur. Roerbak er de ui, broccoli, wortel en paprikareepjes in. Roer zodat de groenten niet aanbakken. Kruid met peper en zout.
  3. Doe er de noodles bij. Schenk er de saus over. Bak even op een zacht vuurtje. Schep alles goed door elkaar. Breng verder op smaak met limoensap. Hak de koriander fijn. Verdeel de pad thai over de borden en garneer met de koriander volgens eigen smaak en de fijngehakte pindanoten.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 542 KJ
Energie 3.5 kcal
Vetten 3.5 g
Fats acid satured 0.6 g
Koolhydraten 19 g
waarvan suikers 8.4 g
Eiwitten 4.3 g
salt 0.79 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • ui 0.5
  • pindanoten 2 el
  • soba noodles 125 g
  • chilipoeder 0.5 tl
  • sojasaus 2 el
  • groentebouillonblokje 0.25
  • broccoliroosjes 200 g
  • wortelblokjes 125 g
  • paprikareepjes 115 g
  • limoen 0.5
  • verse koriander

Niet inbegrepen in de box

  • water 75 ml
  • bruine suiker 2 el
  • arachideolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • ui 0.5
  • pindanoten 2 el
  • soba noodles 125 g
  • chilipoeder 0.5 tl
  • sojasaus 2 el
  • groentebouillonblokje 0.25
  • broccoliroosjes 200 g
  • wortelblokjes 125 g
  • paprikareepjes 115 g
  • limoen 0.5
  • verse koriander

Niet inbegrepen in de box

  • water 75 ml
  • bruine suiker 2 el
  • arachideolie
  • peper
  • zout