Snij de ui in halve ringen. Hak de pindanoten grof. Kook de noodles beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel onder koud water. Zet aan de kant.
Doe het water, suiker, chilipoeder, sojasaus en het bouillonblokje in een sauspannetje en zet op een zacht vuurtje. Roer tot de suiker is opgelost. Verhit intussen wat arachideolie in een wok of pan op hoog vuur. Roerbak er de ui, broccoli, wortel en paprikareepjes in. Roer zodat de groenten niet aanbakken. Kruid met peper en zout.
Doe er de noodles bij. Schenk er de saus over. Bak even op een zacht vuurtje. Schep alles goed door elkaar. Breng verder op smaak met limoensap. Hak de koriander fijn. Verdeel de pad thai over de borden en garneer met de koriander volgens eigen smaak en de fijngehakte pindanoten.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
542 KJ
Energie
3.5 kcal
Vetten
3.5 g
Fats acid satured
0.6 g
Koolhydraten
19 g
waarvan suikers
8.4 g
Eiwitten
4.3 g
salt
0.79 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.