Snij de gerookte zalm in snippers. Hak de dille fijn. Blancheer de broccoliroosjes 5 min. in licht gezouten water.
Schep de broccoliroosjes uit het kookwater en kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking, in hetzelfde water. Stoof de prei aan in wat olijfolie op een zacht vuurtje. Doe de broccoliroosjes bij de prei en bak nog enkele minuutjes mee. Kruid stevig met peper en zout.
Schep de pasta in een pan en giet er wat kookwater bij. Zet de pan op een laag vuurtje en roer er de yoghurt onder. Schep er de groenten en de zalmsnippers bij. Breng op smaak met peper, zout en citroensap. Werk af met de dille.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
676 KJ
Energie
163 kcal
Vetten
5.6 g
Fats acid satured
1.7 g
koolhydraten
19 g
waarvan suikers
2.9 g
Eiwitten
8.8 g
salt
0.77 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.