Varkensoesters met mangosalsa en krielaardappeltjes met rozemarijn
Varkensoesters met mangosalsa en krielaardappeltjes met rozemarijn
Voorbereiding15 min.
Kook10 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding15 min.
Kook10 min.
Moelijkheid
Bereiding
Schil de mango en snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Halveer de zoete paprika in de lengte en snij ook in blokjes. Snipper de rode ui fijn. Snij de kerstomaten in kwartjes. Hak de koriander fijn. Meng al deze groenten samen en breng op smaak met zout en limoensap.
Bak de krieltjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Kruid de varkensoesters met peper en zout en bak ze in olijfolie aan beide kanten gaar. Meng de aardappeltjes met de rucola en serveer samen met de varkensoesters en de mangosalsa.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
278 KJ
Energie
67 kcal
Vetten
1.3 g
Fats acid satured
0.31 g
Koolhydraten
6.8 g
waarvan suikers
2.8 g
Eiwitten
5.9 g
salt
0.13 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.