Aubergine-involtini met feta en pijnboompitjes | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Aubergine-involtini met feta en pijnboompitjes

Aubergine-involtini met feta en pijnboompitjes

Voorbereiding 5 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 5 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Snij de aubergines in lange plakken van enkele millimeters dik. Smeer de aubergineplakken in met olijfolie, kruid met peper en zout en bak ze aan beide kanten op een hoog vuur. Zet apart.

  2. Stoof de spinazie aan in wat olijfolie op een zacht vuurtje. Laat slinken en kruid met peper en zout. Laat de spinazie uitlekken in een zeef en hak fijn. Meng de spinazie onder de ricotta. Kruid met peper en zout.

  3. Leg op het begin van iedere plak aubergine een schepje van het ricottamengsel en rol de aubergine op. Doe 2/3 van de tomatensaus in een ovenschaal. Schik er de rolletjes in. Verkruimel er de feta over. Zet 10 min. in de oven. Meng de hete pasta onder de resterende tomatensaus en serveer er de aubergine-involtini bij. Garneer met basilicum en pijnboompitjes.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 577 KJ
Energie 137 kcal
Vetten 5.2 g
Fats acid satured 1.9 g
koolhydraten 16 g
waarvan suikers 4.0 g
Eiwitten 5.1 g
salt 0.57 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • fusilli 250 g
  • aubergine 1
  • spinazie 125 g
  • ricotta 125 g
  • tomatensaus 350 g
  • feta 50 g
  • basilicum 5 g
  • pijnboompitten 1 el

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • fusilli 250 g
  • aubergine 1
  • spinazie 125 g
  • ricotta 125 g
  • tomatensaus 350 g
  • feta 50 g
  • basilicum 5 g
  • pijnboompitten 1 el

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • peper
  • zout