Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Snij de ui in halve maantjes en de paprika in reepjes. Hak de peterselie fijn. Schil de aardappelen en snij in hapklare stukken. Kook ze beetgaar in gezouten water.
Stoof de spinazie aan in wat olijfolie op een zacht vuurtje. Laat slinken. Stoof de ui aan in wat olijfolie op een zacht vuurtje, in een andere pan. Voeg er na enkele minuten ook de paprikareepjes aan toe en zet het vuur iets hoger. Zorg dat de paprika niet aanbakt. Kruid met peper, zout en de peterselie.
Bak de cordon bleus aan beide kanten goudbruin in olijfolie. Prak de gare aardappelen en voeg er de spinazie aan toe. Meng er een klont boter onder en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Indien de puree niet smeuïg genoeg is kan je er nog een scheut melk aan toevoegen. Serveer het vlees met de spinaziepuree en de gebakken paprika.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 411 KJ |
Energie | 98 kcal |
Vetten | 4.8 g |
Fats acid satured | 1.8 g |
koolhydraten | 9.6 g |
waarvan suikers | 0.9 g |
Eiwitten | 3.7 g |
salt | 0.29 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.