Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Verwarm de oven voor op 160°C. Halveer de tomaten. Schroei de ribbetjes aan beide kanten dicht in wat boter op een zacht vuurtje. Leg ze op een ovenplaat en stop ze een klein halfuurtje in de oven. Leg de tomaten 10 min. voor het einde van de baktijd bij de ribbetjes. Doe er wat zout, peper, tijm en balsamicoazijn op.
Schil de aardappelen en snij ze in kleine blokjes. Kook de aardappelen beetgaar in gezouten water en spoel ze kort onder koud water. Schud ze af en laat even uitlekken. Hak de bieslook en de sjalot fijn.
Schep de zure room, de bieslook en de sjalot onder de aardappelen. Kruid met peper en zout. Schik de warme tomaat op de sla en serveer de ribbetjes samen met de aardappelsalade.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 104 KJ |
Energie | 437 kcal |
Vetten | 5.8 g |
Fats acid satured | 2.9 g |
koolhydraten | 6.0 g |
waarvan suikers | 1.3 g |
Eiwitten | 6.9 g |
salt | 0.12 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.