Ravioli met groene kruidenolie, spinazie en tomaat
Ravioli met groene kruidenolie, spinazie en tomaat
Voorbereiding10 min.
Kook15 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding10 min.
Kook15 min.
Moelijkheid
Bereiding
Hak de basilicum en peterselie fijn. Snij de chilipeper in ringetjes. Pers de knoflook.
Verhit een stevige scheut olijfolie op een zacht vuurtje en voeg er de basilicum, peterselie, chilipeper, knoflook en kappertjes aan toe. Meng goed en kruid de olie met peper en zout. Zet aan de kant. Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stoof de spinazie en de kerstomaten in wat olijfolie aan op een zacht vuurtje. Kruid met peper en zout. Haal van het vuur als de spinazie is geslonken en de kerstomaten beginnen te breken. Schep de spinazie en tomaatjes op de borden. Leg er de ravioli op en schenk er wat van de olie over. Bestrooi met de Parmezaanse kaas en werk af met de geroosterde pijnboompitjes.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
621 KJ
Energie
148 kcal
Vetten
8.2 g
Fats acid satured
2.1 g
Koolhydraten
12 g
waarvan suikers
2.4 g
Eiwitten
5.6 g
salt
0.67 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.