Snij de tomaten in blokjes en de avocado in reepjes.
Kruid de kipfilets met peper en zout en schroei ze dicht in boter. Verlaag daarna het vuur en laat ze rustig verder garen. Haal nadien de kipfilets uit elkaar met twee vorken. Bak de "pulled chicken" nog even terug op in wat boter op een zacht vuurtje. Kruid de kip met colombo mix. Voeg er de tomatenblokjes aan toe en roer goed door elkaar.
Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Smeer op iedere tortilla wat zure room. Leg daarop ijsbergsla en verdeel er de "pulled chicken" met tomaat over. Doe er de maïs en plakjes avocado bij en strooi er cheddar over. Plooi dicht. Serveer er de resterende zure room bij.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
711 KJ
Energie
169 kcal
Vetten
9.2 g
Fats acid satured
4.0 g
Koolhydraten
12 g
waarvan suikers
1.9 g
Eiwitten
9.2 g
salt
0.53 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.