Hartige pannenkoeken van geitenmelk met spinazie en champignons
Hartige pannenkoeken van geitenmelk met spinazie en champignons
Voorbereiding5 min.
Kook30 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding5 min.
Kook30 min.
Moelijkheid
Bereiding
Halveer de tomaten. Meng de jonge sla met de tomaatjes, de pitten en de zaden. Voeg er een scheutje olijfolie aan toe en kruid bij met peper en zout. Zet koel. Maak het pannenkoekenbeslag: zeef de bloem en doe er ei en de Lactel geitenmelk bij. Kruid met peper en zout. Mix tot een glad beslag.
Stoof de spinazie en champignons aan in wat olijfolie op een zacht vuurtje. Kruid met peper en zout. Giet het overtollige vocht af. Maak de pannenkoeken: smelt wat boter in een pan. Schenk wat beslag in het midden van de pan. Draai de pan rond zodat de bodem bedekt is. Bak op een zacht vuurtje tot de bovenkant gaar is. Draai de pannenkoek om en bak de andere kant. Bak zo alle pannenkoeken.
Leg een pannenkoek op een bord. Schep er wat van het champignon-spinaziemengsel op. Strooi er gruyère over en plooi de pannenkoek dicht. Geef er de gemengde salade bij.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
428 KJ
Energie
102 kcal
Vetten
6.1 g
Fats acid satured
3.0 g
Koolhydraten
6.5 g
waarvan suikers
1.4 g
Eiwitten
4.6 g
salt
0.19 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.