Kippenragout met champignons, spekjes en dragonsaus
Kippenragout met champignons, spekjes en dragonsaus
Voorbereiding5 min.
Kook15 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding5 min.
Kook15 min.
Moelijkheid
Bereiding
Snij de kippenborstfilet in stukjes. Bestrooi de kip met de bloem. Kruid met peper en zout.
Hak de sjalot zeer fijn. Verhit een klontje boter in een pan en bak de sjalot en de spekjes. Giet de kippenblokjes erbij en bak rondom bruin.
Voeg de aardappelblokjes en champignons toe en laat nog 1 min. verder bakken. Hak de dragon zeer fijn. Voeg de room en dragon toe. Laat op laag vuur 5 min. verder sudderen. Breng op smaak met peper en zout.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
414 KJ
Energie
99 kcal
Vetten
5.1 g
Fats acid satured
2.6 g
Koolhydraten
6.4 g
waarvan suikers
1.1 g
Eiwitten
6.6 g
salt
0.57 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.