Kippenragout met champignons, spekjes en dragonsaus | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Kippenragout met champignons, spekjes en dragonsaus

Kippenragout met champignons, spekjes en dragonsaus

Voorbereiding 5 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 5 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid
  1. Snij de kippenborstfilet in stukjes. Bestrooi de kip met de bloem. Kruid met peper en zout.
  2. Hak de sjalot zeer fijn. Verhit een klontje boter in een pan en bak de sjalot en de spekjes. Giet de kippenblokjes erbij en bak rondom bruin.
  3. Voeg de aardappelblokjes en champignons toe en laat nog 1 min. verder bakken. Hak de dragon zeer fijn. Voeg de room en dragon toe. Laat op laag vuur 5 min. verder sudderen. Breng op smaak met peper en zout.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 414 KJ
Energie 99 kcal
Vetten 5.1 g
Fats acid satured 2.6 g
Koolhydraten 6.4 g
waarvan suikers 1.1 g
Eiwitten 6.6 g
salt 0.57 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • schaal kippenborstfilet 1
  • sjalot(ten) 1
  • spekblokjes 100 g
  • aardappelblokjes 225 g
  • gesneden champignons 225 g
  • verse dragon 2 el
  • lichte room 100 ml

Niet inbegrepen in de box

  • bloem 1 el
  • boter
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • schaal kippenborstfilet 1
  • sjalot(ten) 1
  • spekblokjes 100 g
  • aardappelblokjes 225 g
  • gesneden champignons 225 g
  • verse dragon 2 el
  • lichte room 100 ml

Niet inbegrepen in de box

  • bloem 1 el
  • boter
  • peper
  • zout