Gegrilde roodbaarsfilet met bimi en tomatendressing
Gegrilde roodbaarsfilet met bimi en tomatendressing
Voorbereiding10 min.
Kook15 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding10 min.
Kook15 min.
Moelijkheid
Bereiding
Schil de aardappelen en snij ze in hapklare stukken. Kook ze beetgaar. Blancheer de bimi kort in kokend water. Halveer de kerstomaten. Snipper het sjalotje en pers de knoflook tot moes. Hak de peterselie fijn.
Stoof de sjalot en de knoflook aan in een stevige scheut olijfolie op een zacht vuurtje. Doe er de kerstomaten bij en breng op smaak met de peterselie, zout en peper.
Bak de roodbaarsfilets gaar in hete olijfolie. Kruid met peper en zout. Serveer meteen met de gekookte aardappelen. Schenk de tomaatjes over de vis. Geef er de bimi bij.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
267 KJ
Energie
64 kcal
Vetten
1.6 g
Fats acid satured
0.3 g
Koolhydraten
5.8 g
waarvan suikers
1.1 g
Eiwitten
6.0 g
salt
0.13 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.