Gegrilde roodbaarsfilet met bimi en tomatendressing | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Gegrilde roodbaarsfilet met bimi en tomatendressing

Gegrilde roodbaarsfilet met bimi en tomatendressing

Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid
  1. Schil de aardappelen en snij ze in hapklare stukken. Kook ze beetgaar. Blancheer de bimi kort in kokend water. Halveer de kerstomaten. Snipper het sjalotje en pers de knoflook tot moes. Hak de peterselie fijn.
  2. Stoof de sjalot en de knoflook aan in een stevige scheut olijfolie op een zacht vuurtje. Doe er de kerstomaten bij en breng op smaak met de peterselie, zout en peper.
  3. Bak de roodbaarsfilets gaar in hete olijfolie. Kruid met peper en zout. Serveer meteen met de gekookte aardappelen. Schenk de tomaatjes over de vis. Geef er de bimi bij.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 267 KJ
Energie 64 kcal
Vetten 1.6 g
Fats acid satured 0.3 g
Koolhydraten 5.8 g
waarvan suikers 1.1 g
Eiwitten 6.0 g
salt 0.13 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • aardappelen 400 g
  • bimi 150 g
  • kerstomaten 250 g
  • sjalot 0.5
  • teentje(s) knoflook 1
  • peterselie 5 g
  • roodbaarsfilet 300 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • aardappelen 400 g
  • bimi 150 g
  • kerstomaten 250 g
  • sjalot 0.5
  • teentje(s) knoflook 1
  • peterselie 5 g
  • roodbaarsfilet 300 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • peper
  • zout