Kook de pasta in een grote pan gezouten water gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg tijdens de laatste 5 min. de broccoliroosjes toe.
Snipper de ui en plet de knoflook tot moes. Verwarm een flinke scheut olie in een grote pan en stoof de ui en knoflook op een middelhoog vuur 2 min. aan. Snij de chipolata's in stukken en leg ze mee in de pan. Roerbak 3 min. en voeg dan het venkelzaad toe. Bak nog 2 min. verder en blus met de wijn. Laat 3 min. verder sudderen. Proef en kruid met peper en zout.
Giet de pasta en broccoli af, maar bewaar 3 el kookvocht en roer die door de wijnsaus. Meng de pasta en broccoli met de saus en serveer met Parmezaanse kaas.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
736 KJ
Energie
175 kcal
Vetten
6.3 g
Fats acid satured
2.6 g
Koolhydraten
17 g
waarvan suikers
2.1 g
Eiwitten
9.9 g
salt
0.72 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.