Zeewolf met citroensaus, snijbonen en gestoomde aardappelen
Zeewolf met citroensaus, snijbonen en gestoomde aardappelen
Voorbereiding15 min.
Kook15 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding15 min.
Kook15 min.
Moelijkheid
Bereiding
Stoom de aardappelen gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Laat een klontje boter smelten in een pan en bak de snijbonen op een middelhoog vuur in 5 à 7 min. gaar. Kruid met peper en zout.
Hak de knoflook zeer fijn. Meng het citroensap en zeste, witte wijn en knoflook tot een saus. Laat een klontje boter smelten in een pan, kruid de zeewolf met peper en zout en bak de vis in 3 à 4 min aan beide kanten goudbruin. Schenk de saus over de vis en laat 2 min. zachtjes inkoken. Hak ondertussen de peterselie fijn en voeg op het allerlaatste moment toe aan de saus. Serveer de vis met de gestoomde aardappelen en de snijbonen.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
310 KJ
Energie
74 kcal
Vetten
2.2 g
Fats acid satured
1.5 g
Koolhydraten
7.2 g
waarvan suikers
1.7 g
Eiwitten
4.4 g
salt
0.11 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.