Borsjt (rode bietensoep) met gevulde ravioli en geitenkaas
Borsjt (rode bietensoep) met gevulde ravioli en geitenkaas
Voorbereiding10 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding10 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Snij de rode bieten, de paprika, de tomaat en de ui in dobbelsteentjes.
Stoof de ui in wat zonnebloemolie op een zacht vuurtje. Doe er de wortelen, tomaat en paprika bij. Laat 2 min. stoven en schenk er het water bij. Breng aan de kook en voeg er het bouillonblokje aan toe. Giet er de rode bieten bij en laat nog een kwartier verder koken. Breng op smaak met de witte wijnazijn, citroensap, peper en zout.
Kook de ravioli mee in de soep zoals aangegeven op de verpakking. Zet het vuur af en serveer de soep in diepe borden. Schep in ieder bord een lepel geitenkaas.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
220 KJ
Energie
52 kcal
Vetten
1.6 g
Fats acid satured
0.5 g
Koolhydraten
7.0 g
waarvan suikers
2.4 g
Eiwitten
2.0 g
salt
0.53 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.