Verwarm de oven voor op 180°C. Snipper de ui. Spoel de kidneybonen en de mais onder koud stromend water. Laat uitlekken.
Stoof de ui in wat olijfolie op een zacht vuurtje. Voeg er het gehakt aan toe, samen met de cayennepeper (volgens eigen smaak) en het komijnpoeder. Bak rul. Voeg er de bonen en de mais aan toe en bak nog 5 min. mee. Kruid met peper en zout naar smaak.
Doe op iedere tortilla een portie van de gehaktmengeling en rol stevig op. Schenk in een ovenschaal een bodempje gehakte tomaten en schik daarop de rolletjes. Smeer er met een lepel nog wat van de tomatensaus over en bestrooi met de cheddar. Zet in de hete oven tot de kaas is gesmolten. Werk de enchilada’s af met een toefje zure room en serveer met de slamix.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
747 KJ
Energie
178 kcal
Vetten
8.4 g
Fats acid satured
2.61 g
Koolhydraten
13 g
waarvan suikers
2.0 g
Eiwitten
12 g
salt
0.45 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.