Verwarm de oven voor op 200°C. Bereid de aardappelen zoals vermeld op de verpakking. Snipper de sjalot en pers de knoflook. Stoof ze aan in wat olie op een laag vuurtje. Doe er de spinazie bij en laat slinken. Kruid met peper en zout. Zet aan de kant.
Bak de oesterzwammen kort aan op hoog vuur in wat olie. Kruid met peper en zout. Snij uit de plakjes cheddar een eng gezichtje.
Bak ondertussen de burgers langs beide kanten in wat olie op een laag vuurtje. Gril de broodjes 3 min. in de hete oven (of bak af volgens de aanwijzingen op de verpakking). Prak de avocado fijn en breng op smaak met limoensap, peper en zout. Bestrijk de onderkant van ieder burgerbroodje met de avocado en schep daarop de gestoofde spinazie. Beleg met de gebakken zwammen. Leg er de burger met kaas op en geef er een griezelige touch aan met ketchup. Serveer er de jonge sla en de aardappelen bij.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
634 KJ
Energie
151 kcal
Vetten
7.0 g
Fats acid satured
2.3 g
Koolhydraten
15 g
waarvan suikers
2.4 g
Eiwitten
5.9 g
salt
0.64 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.