Snij de paprika en de courgette in blokjes. Meng het gehakt met peper, zout, het ei en paneermeel zodat je een stevig mengsel krijgt. Rol er balletjes van ter grootte van een pingpongbal. Kook de balletjes 10 min. in kokend water. Stoof de paprika en de courgette in wat olie op een zacht vuurtje tot ze gaar zijn. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Smelt de boter en voeg er de bloem aan toe. Roer en bak even mee tot je koekjes ruikt. Schenk er beetje per beetje de melk bij en blijf roeren tot er een gebonden saus ontstaat. Doe er de tomatenpuree bij en meng goed. Kruid met peper en zout. Voeg de gestoofde paprika en courgette toe aan de tomatensaus. Doe er de spinazie en de balletjes bij en warm even mee.
Schep de tagliatelle en schenk er de saus over. Verdeel de ballletjes, de mozzarellabolletjes op de saus en maak met de tapenade oogjes.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
510 KJ
Energie
121 kcal
Vetten
4.6 g
Fats acid satured
2.1 g
koolhydraten
13 g
waarvan suikers
2.4 g
Eiwitten
6.1 g
salt
0.16 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.