Ierse rumsteak met krielaardappeltjes in rode pesto
Ierse rumsteak met krielaardappeltjes in rode pesto
Voorbereiding5 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding5 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Was de krieltjes, halveer ze en kook ze beetgaar. Laat wat afkoelen. Snij de tomaten in blokjes en snipper de rode ui fijn. Meng de sla met de tomaten, croutons en de rode ui. Breng op smaak met olijfolie, de witte wijnazijn, peper en zout.
Kruid de rumsteaks stevig met peper en zout. Smelt boter in een pan op een hoog vuur. Laat de boter bruisen en bak de rumsteaks aan beide kanten 3 min. (of langer indien je de steaks meer gebakken wilt).
Meng de rode pesto onder de afgekoelde krieltjes. Serveer de rumsteaks met de pesto-aardappeltjes en de salade.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
354 KJ
Energie
84 kcal
Vetten
3.3 g
Fats acid satured
1.1 g
Koolhydraten
6.1 g
waarvan suikers
1.0 g
Eiwitten
7.1 g
salt
0.19 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.