Snipper het sjalotje en pers de knoflook. Kruid de kipfilets met peper en zout en bak ze aan beide kanten gaar op een laag vuurtje. Snij ze nadien in reepjes.
Kook de spirelli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Stoof de sjalot en de knoflook aan in wat olie op een zacht vuurtje. Voeg er de champignons en rozemarijn aan toe en verhoog het vuur een beetje. Kruid met peper en zout. Bak kort op en hou aan de kant.
Smelt de boter en voeg er de bloem aan toe. Roer en bak even mee tot je koekjes ruikt. Schenk er beetje per beetje de melk bij en blijf roeren tot er een gebonden saus ontstaat. Zorg dat de saus niet kookt. Voeg er de mosterd aan toe en kruid met peper en zout. Meng de pitten onder de rucola, druppel er wat olie over en kruid met peper en zout. Meng onder elkaar de spirelli met de champignons en de saus. Serveer de kippen op de pasta. Serveer er de sla bij.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
162 KJ
Energie
684 kcal
Vetten
4.1 g
Fats acid satured
1.3 g
koolhydraten
19 g
waarvan suikers
1.8 g
Eiwitten
11 g
salt
0.15 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.