Pompoencrème met spekjes en gnocchi in salieboter | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Pompoencrème met spekjes en gnocchi in salieboter

Pompoencrème met spekjes en gnocchi in salieboter

Voorbereiding 5 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 5 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid
  1. Hak de salieblaadjes en hazelnootjes grof. Kook de butternutblokjes in gezouten water gaar. Kook de gnocchi beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Bak ondertussen de spekblokjes in een antikleefpan zonder vetstof op een laag vuurtje. Giet de gnocchi af en bak meteen mee bij de spekblokjes. Verhoog het vuur een beetje. Kruid met peper en een beetje zout.
  3. Smelt de boter op een zacht vuurtje en doe er de salieblaadjes bij. Stoof de blaadjes mee en roer regelmatig zodat de smaak zich goed verspreidt. Giet de butternutblokjes af en mix tot een gladde puree met een klontje boter. Kruid naar smaak met peper en zout. Schep de pompoencrème op de borden en verdeel er de gnocchi en spek over. Schenk er wat van de boter over en werk af met de hazelnootjes. Geef er de Parmezaanse kaas bij.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 875 KJ
Energie 209 kcal
Vetten 13 g
Fats acid satured 6.3 g
Koolhydraten 17 g
waarvan suikers 1.0 g
Eiwitten 6.2 g
salt 1.4 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • salie 5 g
  • hazelnoten 25 g
  • butternutblokjes 300 g
  • gnocchi 250 g
  • spekblokjes 150 g
  • Parmezaanse kaas 25 g

Niet inbegrepen in de box

  • boter + extra 50 g
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • salie 5 g
  • hazelnoten 25 g
  • butternutblokjes 300 g
  • gnocchi 250 g
  • spekblokjes 150 g
  • Parmezaanse kaas 25 g

Niet inbegrepen in de box

  • boter + extra 50 g
  • olijfolie
  • peper
  • zout