Verwarm de oven voor op 180°C. Halveer de peper, haal er de zaadlijsten uit en snij in 1/2 ringetjes. Schil en rasp de gember. Snij de bosuitjes in ringetjes. Snij de paksoi in reepjes. Was 1 limoen met heet water en snij in plakjes.
Voor de papillotten: leg een stuk vis op een stuk bakpapier. Leg er 2 plakjes limoen op, ringetjes bosui en wat korianderblaadjes. Plooi de papillotten dicht en zet op een bakplaat. Schuif 15 min. in de hete oven. Kook de noodles beetgaar (zie verpakking).
Stoof de gember en peper aan in wat olie op een zacht vuurtje. Voeg er de paksoi aan toe en stoof verder tot de groente beetgaar is. Meng goed door elkaar. Schenk de sojasaus over de groente en stoof nog 1 min. mee. Haal ondertussen het vruchtvlees uit de avocado en prak fijn. Kruid met peper, zout en het sap van de resterende limoen. Meng de lauwe noodles doorheen de avocado. Serveer ze met vis en paksoi.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
425 KJ
Energie
101 kcal
Vetten
3.9 g
Fats acid satured
0.5 g
Koolhydraten
8.9 g
waarvan suikers
1.3 g
Eiwitten
6.7 g
salt
0.56 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.