Snij de aubergine in blokjes. Laat de gegrilde paprika uitlekken en snij in kleinere stukken. Kook de bulgur gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stoof de aubergine 5 min. in wat olijfolie op een zacht vuurtje. Voeg er de gegrilde paprikastukjes en de tomatenstukjes aan toe. Kruid met peper, zout en oregano. Meng er de kappertjes onder.
Schep op elk bord een deel van de bulgur en schep er de mediterrane groentesaus over. Scheur er de mozzarella over en garneer met de pijnboompitten.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
465 KJ
Energie
111 kcal
Vetten
6.3 g
Fats acid satured
2.1 g
Koolhydraten
8.0 g
waarvan suikers
2.7 g
Eiwitten
4.4 g
salt
0.61 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.