Verwarm de oven voor op 180°C. Snipper de ui fijn. Schil en snij de aardappelen in hapklare stukken. Kook ze gaar in gezouten water.
Stoof de ui aan in wat boter. Doe er het gehakt bij en bak rul. Doe er ook de prei bij en bak mee. Kruid met rozemarijn, peper en zout. Laat nog even stoven tot de prei gaar is.
Pureer de aardappelen samen met een klontje boter en een scheutje melk. Kruid met peper en zout. Vet een ovenschaal in. Schep er onderaan het gehakt en de prei in. Doe er de rode kool op en werk af met een laag puree. Strooi er wat paneermeel op. Schuif in de oven tot het paneermeel een kleurtje heeft gekregen.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
374 KJ
Energie
89 kcal
Vetten
2.8 g
Fats acid satured
1.3 g
Koolhydraten
12 g
waarvan suikers
6.3 g
Eiwitten
3.5 g
salt
0.37 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.