Rijstsalade van geroosterde herfstgroente met honingdressing en cordon bleu | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Rijstsalade van geroosterde herfstgroente met honingdressing en cordon bleu

Rijstsalade van geroosterde herfstgroente met honingdressing en cordon bleu

Voorbereiding 5 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 5 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Halveer de spruitjes en snij de champignons in stukken. Doe ze samen met de pompoen- en pastinaakblokjes in een bakblik. Schenk er een royale scheut olijfolie bij en kruid met peper en zout. Hussel alles goed door elkaar en rooster de groenten 20 min. in de hete oven.
  2. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de cordon bleus aan beide kanten gaar in wat olijfolie op een laag vuurtje. Klop de olijfolie, witte wijnazijn, sesamolie, honing en mosterd samen tot een dressing.
  3. Meng de rijst met de geroosterde groenten. Schenk er de honingdressing over en serveer er de gebakken cordon bleus bij.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 726 KJ
Energie 173 kcal
Vetten 6.9 g
Fats acid satured 1.7 g
Koolhydraten 21 g
waarvan suikers 6.6 g
Eiwitten 6.4 g
salt 0.47 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • spruitjes 200 g
  • paddenstoelen 125 g
  • pompoenblokjes 100 g
  • pastinaakblokjes 125 g
  • langkorrelige rijst 150 g
  • cordon bleus 2
  • honing 3 el
  • sesamolie 0.5 el

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie (+ extra om te bakken) 2 el
  • mosterd 0.5 el
  • witte wijnazijn 2 el
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • spruitjes 200 g
  • paddenstoelen 125 g
  • pompoenblokjes 100 g
  • pastinaakblokjes 125 g
  • langkorrelige rijst 150 g
  • cordon bleus 2
  • honing 3 el
  • sesamolie 0.5 el

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie (+ extra om te bakken) 2 el
  • mosterd 0.5 el
  • witte wijnazijn 2 el
  • peper
  • zout