Vitello tonnato van rosbief met aardappelslaatje | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Vitello tonnato van rosbief met aardappelslaatje

Vitello tonnato van rosbief met aardappelslaatje

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid
  1. Snij de krieltjes doormidden en kook ze gaar in gezouten water in ongeveer 20 min. Snij de lente-ui in ringen en de tomaatjes doormidden.
  2. Giet het vocht van de tonijn af en mix samen met de mayonaise, het citroensap, een flinke geut olijfolie, goed wat peper en zout tot een smeuïge saus (voeg eventueel wat water toe, voor een vloeibaardere saus).
  3. Giet de aardappelen af en meng ze met de lente-ui, de tomaatjes en de kropsla. Besprenkel met olijfolie, azijn, peper en zout en meng goed dooreen. Verdeel de sneetjes rosbief over de borden, besprenkel met de saus en beleg met de appelkappertjes. Serveer met de aardappelsalade.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 509 KJ
Energie 121 kcal
Vetten 5.6 g
Fats acid satured 0.77 g
Koolhydraten 6.4 g
waarvan suikers 0.9 g
Eiwitten 11 g
salt 0.34 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • krieltjes 400 g
  • bussel lente-ui 0.25
  • cherry tomaatjes 250 g
  • tonijn in eigen nat 100 g
  • citroen 0.25
  • kropsla met fijne kruiden 75 g
  • gebraden rosbief 300 g
  • appelkappertjes 2 el

Niet inbegrepen in de box

  • rode wijnazijn 0.5 el
  • mayonaise 2 el
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • krieltjes 400 g
  • bussel lente-ui 0.25
  • cherry tomaatjes 250 g
  • tonijn in eigen nat 100 g
  • citroen 0.25
  • kropsla met fijne kruiden 75 g
  • gebraden rosbief 300 g
  • appelkappertjes 2 el

Niet inbegrepen in de box

  • rode wijnazijn 0.5 el
  • mayonaise 2 el
  • olijfolie
  • peper
  • zout