Snij de krieltjes doormidden en kook ze gaar in gezouten water in ongeveer 20 min. Snij de lente-ui in ringen en de tomaatjes doormidden.
Giet het vocht van de tonijn af en mix samen met de mayonaise, het citroensap, een flinke geut olijfolie, goed wat peper en zout tot een smeuïge saus (voeg eventueel wat water toe, voor een vloeibaardere saus).
Giet de aardappelen af en meng ze met de lente-ui, de tomaatjes en de kropsla. Besprenkel met olijfolie, azijn, peper en zout en meng goed dooreen. Verdeel de sneetjes rosbief over de borden, besprenkel met de saus en beleg met de appelkappertjes. Serveer met de aardappelsalade.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
509 KJ
Energie
121 kcal
Vetten
5.6 g
Fats acid satured
0.77 g
Koolhydraten
6.4 g
waarvan suikers
0.9 g
Eiwitten
11 g
salt
0.34 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.