Snipper de ui en plet de knoflook tot moes. Spoel de bonen met koud water.
Verhit wat olie in een kookpot en stoof de ui en knoflook 2 min. aan. Voeg de zoete aardappel toe en kruid met colombokruiden, cayennepeper (naar uw smaak), peper en zout. Roerbak 5 min. Voeg vervolgens de bonen en de tomatenblokjes toe en laat 10-15 min. verder pruttelen, of tot de zoete aardappel gaar is.
Hak de koriander fijn en vul de tacoschelpen met de bonen en zoete aardappel. Werk af met wat zure room, koriander en scheutjes.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
512 KJ
Energie
123 kcal
Vetten
6.2 g
Fats acid satured
2.4 g
Koolhydraten
12.3 g
waarvan suikers
2.8 g
Eiwitten
2.9 g
salt
0.36 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.