Pizza met paddenstoelen, burrata en kruidenvinaigrette | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Pizza met paddenstoelen, burrata en kruidenvinaigrette

Pizza met paddenstoelen, burrata en kruidenvinaigrette

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Snipper de ui en plet de knoflook tot moes. Snij de paddenstoelen in stukken.
  2. Verhit een klontje boter in een pan op middelhoog vuur en stoof de ui en knoflook 2 min. aan alvorens de paddenstoelen toe te voegen. Roerbak de paddenstoelen in ongeveer 5 min. gaar. Rol de pizzabodem uit, bedek met de paddenstoelen en bestrooi met de pijnboompitten. Kruid met peper en zout. Bak in ongeveer 10-15 min. gaar in de hete oven.
  3. Hak de bladpeterselie en bieslook fijn en meng samen met de balsamicoazijn en een flinke geut olijfolie tot een vinaigrette. Kruid met peper en zout. Snij de burrata in stukken. Haal de pizza uit de oven en verdeel er de burrata overheen. Werk af met de vinaigrette.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 897 KJ
Energie 213 kcal
Vetten 10 g
Fats acid satured 2.7 g
Koolhydraten 23 g
waarvan suikers 0.9 g
Eiwitten 6.8 g
salt 0.78 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • ui 0.5
  • teentje(s) knoflook 1
  • kastanjechampignons 250 g
  • champignons mix 145 g
  • pizzabodems 2
  • pijnboompitten 35 g
  • bladpeterselie 5 g
  • bieslook 5 g
  • burrata 150 g

Niet inbegrepen in de box

  • balsamicoazijn 0.5 el
  • boter
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • ui 0.5
  • teentje(s) knoflook 1
  • kastanjechampignons 250 g
  • champignons mix 145 g
  • pizzabodems 2
  • pijnboompitten 35 g
  • bladpeterselie 5 g
  • bieslook 5 g
  • burrata 150 g

Niet inbegrepen in de box

  • balsamicoazijn 0.5 el
  • boter
  • olijfolie
  • peper
  • zout