Orzo met pastinaak, beukenzwam en spinazie-kaasburger
Orzo met pastinaak, beukenzwam en spinazie-kaasburger
Voorbereiding10 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding10 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Kook de orzo gaar in gezouten water, volgens de instructies op de verpakking. Snipper de lente-ui en plet de knoflook tot moes.
Verhit wat olie in een pan op een middelhoog vuur en bak de burgers volgens de instructies op de verpakking.
Verhit wat boter in een pan op een middelhoog vuur en stoof de ui en knoflook 2 min. aan. Voeg de pastinaakblokjes toe en roerbak 3-4 min. Maak de beukenzwam los en hak de hazelnoten grof en voeg toe aan de pan. Roerbak 5 min. verder en breng op smaak met peper en zout. Meng de groenten samen met de rucola door de afgegoten orzo en serveer met de spinaize-kaas burgers.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
892 KJ
Energie
212 kcal
Vetten
8.7 g
Fats acid satured
1.7 g
Koolhydraten
25 g
waarvan suikers
2.8 g
Eiwitten
6.7 g
salt
0.29 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.