Kook de pasta gaar in gezouten water, volgens de instructies op de verpakking. Laat de broccoliroosjes 6 min. mee koken.
Smelt de boter in een kookpot op een middelhoog vuur en meng er met een garde de bloem doorheen. Roer goed tot je koekjes ruikt. Voeg dan, al roerend met een garde, beetje per beetje de melk toe. Laat 5-6 min. indikken. Haal de kookpot van het vuur en roer er de gemalen kaas en het citroensap doorheen. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
Giet het vocht van de macaroni en broccoli af en meng er de saus en de gekookte hamreepjes doorheen.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
705 KJ
Energie
168 kcal
Vetten
6.7 g
Fats acid satured
4.2 g
Koolhydraten
17 g
waarvan suikers
2.7. g
Eiwitten
9.4 g
salt
0.49 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.