Wrap met hummus, gebakken kip en gestoofde aubergine
Wrap met hummus, gebakken kip en gestoofde aubergine
Voorbereiding10 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding10 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Snij de kippenborstfilet in repen van 0,5 cm dik en besprenkel met olijfolie, peper, zout en ras el hanout. Laat even marineren.
Snij de aubergine en tomaten in stukken en de rode ui in halve maantjes. Plet de knoflook tot moes. Verhit wat olie in een pan en stoof de ui en knoflook 2 min. aan. Voeg de aubergine toe en roerbak 5 min. verder. Voeg eventueel wat extra olijfolie toe. Voeg de tomaten toe aan de pan en laat 10 min. pruttelen. Kruid met peper en zout.
Verhit intussen een grillpan op een hoog vuur en gril de kippenreepjes 2-3 min. aan beide kanten. Verhit de wraps 1 min. in een droge pan en beleg met hummus, kip en gestoofde aubergine. Rol strak op en serveer onmiddellijk.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
453 KJ
Energie
108 kcal
Vetten
4.4 g
Fats acid satured
0.6 g
Koolhydraten
9.2 g
waarvan suikers
1.8 g
Eiwitten
6.9 g
salt
0.39 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.